Har ni behov av aluminiumprofiler?

Är det så att ert företag har behov av aluminiumprofiler då ska ni besöka www.alu.se. Detta företag sysslar bland annat med pressning av aluminiumprofiler. Det de använder som utgångsämne är göt. Detta kapas sedan till rätt ämneslängd så att det passar pressen. Sedan värms dessa ämnen upp till rätt temperatur. Sen tar man det heta ämnet och pressar det genom ett profilverktyg. Det så att man ska få rätt form på det. Det är sedan efterarbete i form av pressning och kylning samt sträckning av det. Sedan är det en aluminiumprofil, som man kapar i de längder man vill ha dem. Företaget har två grupper av profiler. Det är massiva profiler och det är hålprofiler.

Tillverka profiler i aluminium

Om du besöker www.alu.se så kan du läsa mer om aluminiumprofiler. Detta företag jobbar inte bara med att tillverka profiler, utan de kan även göra andra saker. Bland annat så sysslar de med anodisering. Det är en form av ytbehandling som man gör. De gör även två andra sorters ytbehandlingar som är pulverlackering och decoral. Sedan så har de även vidareförädling.

Detta företag säljer även tjänster och mervärde. Bland annat så har de logistiktjänster, så du kan beställa hela kedjan från tillverkning och sedan leverans av aluminiumprofilerna. Om du vill veta mer om vad detta företag gör eller vad som ingår i deras olika tjänster? Då ska du se till att besöka dem på deras hemsida. Där kan du läsa mer om tillverkning, ytbehandling, logistik och transport.