Gjutna prototyper med 5 axlig bearbetning

Gjutna prototyper med 5 axlig bearbetning är något du kan få hos JMT. Detta företag sysslar med verktygstillverkning. Det är stora verktyg för olika sorters ändamål som de tillverkar här. Detta företag tillverkar produkter i aluminium, gjutjärn och stål och de kan hantera komplicerade detaljer i deras 5-axliga maskiner. Det som är bra med detta företag är att de kan ta fram en färdigbearbetad detalj som du sedan kan montera i en prototyp. Dessutom har de kontroll på hela kedjan eftersom att de först tillverkar modellutrustningen som de sedan skickar till gjuteriet för gjutning. De gör även 5 axlig bearbetning samt efterarbetet med lackning, bearbetning och kontrollmätning. Sedan går den ut till dig som är kund.

Hantering av detaljer med en 5-axliga maskin

Hos JMT går det utmärkt att tillverka och hantera komplicerade detaljer. De kan använda sig av 5 axlig bearbetning eftersom att de har maskiner som är utmärkta för detta. Utöver att få hjälp med prototyper hos detta företag så har de även andra tjänster. De har en egen verktygstillverkning samt att de är en komplett leverantör.

Deras verktygstillverkning är i högsta kvalitet och du som kund kan få hela prototypserier, eller enstaka verktygsdelar. Detta företag har en lång erfarenhet av modelltillverkning till gjuteri-industrin och det har sedan de startade sitt företag varit en stor del av deras verksamhet. De kombinerar traditionell tillverkning med modern framtagning av modeller. Vill du veta mer om vad JMT kan göra för dig så kan du besöka deras hemsida.